materiales construcción

Portem des de 1989 treballant cada dia per satisfer les necessitats, tant en materials per a la construcció com en prodcutes d’acabats,  dels nostres clients en els seus projectes constructius. Innovant en instal·lacions, productes i serveis, exigint-nos estar sempre el més a prop vostre per fer-vos que construir sigui més fàcil

A l’any 2006 vam començar a formar part de BdB, plataforma de compres i vendes que agrupa a més de 210 empreses de materials per a la construcció arreu del territori espanyol. Grupo BdB ens dóna la força de pertànyer a un grup líder en la distribució de materials per a la construcció.

Des del 2010 som distribuïdors exclusius de DICA, fabricant de primer nivell de mobiliari de cuina, bany i llar. Marca potent amb qui de forma conjunta col.laborem estretament amb una sala d’exposicions pràcticament monotemàtica, Espai Llobregat, on desenvolupem de forma integral projectes d’acabats, tant pel client professional com pel client particular. Sempre amb el suport d’un equip tècnic professional.