materiales construcción

SERIE 90 by DICA, conceptual y ergonómica.

Serie 90, un nuevo concepto de cocina donde la ausencia de tiradores es la protagonista. Los sistemas de expulsión electrónica y mecánica son la clave para facilitar la apertura.

SERIE 45 by DICA,

Las cocinas más contemporáneas y versátiles de Dica.

De líneas rectas y minimalistas es la propuesta más contemporánea. Su canto a 45º ofrece una comodidad máxima, puedes abrir las puertas y cajones desde cualquier punto. Un sistema que realzará la comodidad de la cocina.

SOHO by Dica

Cosmopolita i elegant, SoHo és un disseny inspirat en un estil de vida urbà.

El disseny d’aquesta cuina rep l’herència d’un estil clàssic que combina amb les formes pures actuals. D’aspecte elegant i molt urbà, és un disseny que, respectant el passat, conviu de manera extraordinària amb el present. Un clàssic contemporani.

ARKADIA by Dica

Amb un aire mediterrani o un caràcter industrial, Arkadia recorda a les cuines d’una altra època amb la sofisticació d’una cuina actual.

Tots els accessoris i l’equipament de la cuina contemporània de dica poden integrar-se en Arkadia, aportant així a la sèrie tota la funcionalitat d’una cuina actual.

Amb un aire mediterrani o un caràcter industrial, Arkadia és una cuina amb un estil personal i únic que s’integra perfectament en entorns molt diferents.