materiales construcción

SERIE 90 by DICA, conceptual i ergonòmica.

Sèrie 90, un nou concepte de cuina on l’absència de tiradors és la protagonista. Els sistemes d’expulsió electrònica i mecànica són la clau per facilitar l’obertura.

SERIE 45 by DICA,

Les cuines més contemporànies i versàtils de Dica.

De línies rectes i minimalistes és la proposta més contemporània. El seu cant a 45º ofereix una comoditat màxima, pots obrir les portes i calaixos des de qualsevol punt. Un sistema que realçarà la comoditat de la cuina.

SOHO by Dica

Cosmopolita i elegant, SoHo és un disseny inspirat en un estil de vida urbà.

El diseño de esta cocina recibe la herencia de un estilo clásico que combina con las formas puras actuales. De aspecto elegante y muy urbano, es un diseño que, respetando el pasado, convive de manera extraordinaria con el presente. Un clásico contemporáneo.

ARKADIA by Dica

Amb un aire mediterrani o un caràcter industrial, Arkadia recorda a les cuines d’una altra època amb la sofisticació d’una cuina actual.

Tots els accessoris i l’equipament de la cuina contemporània de dica poden integrar-se en Arkadia, aportant així a la sèrie tota la funcionalitat d’una cuina actual.

Amb un aire mediterrani o un caràcter industrial, Arkadia és una cuina amb un estil personal i únic que s’integra perfectament en entorns molt diferents.