materiales construcción

Crea un ambient SPA

L’aigua és un element bàsic i natural, i en les nostres llars forma part de les nostres vides d’una manera elemental i rutinari. Potser el seu bany s’hagi quedat obsolet i si això passa potser sigui hora d’actualitzar-lo a un espai SPA o en una cabina d’hidromassatge que li permeti gaudir i gaudir de l’aigua en un ambient de relax. És important crear experiències relaxants que ens desconnectin de l’estrès diari i ens permetin recarregar energies per revitalitzar-, aclarir la nostra ment i relaxar el nostre cos. Moltes vegades, no disposem del temps necessari per desplaçar-nos a un lloc i rebre totes les atencions; però, això no vol dir que no puguem fer a la nostra llar una activitat que ens faci sentir igual de bé.

Les solucions que existeixen actualment per planificar i dissenyar un espai de dutxa adequada a cada espai i a cada necessitat són infinites. Sigui quin sigui l’estil o mida de la seva cambra de bany, els productes de TRES Aixetes li ofereixen una solució feta a mida i personalitzada. En termes de tendència, la millor manera de controlar l’aigua és incorporant tecnologia a les aixetes:

 

  •     El sistema TRES Shower Technology® ofereix una gamma de termostàtiques electròniques encastades on el control de la temperatura i el cabal es realitza d’una manera fàcil i intuïtiva mitjançant un panell digital tàctil.
  •     TRES BLOCK SYSTEM amb panells termostàtics encastats amb comandaments rodons o quadrats permeten que sempre que entri a la dutxa rebi l’aigua a la mateixa temperatura.
  •     O també, sistemes de CROMOTERAPIA on els colors influeixen en les emocions de les persones.


Concebuts sota la premissa d’estalvi d’aigua, seguretat i confort d’utilització, els nostres productes estan pensats perquè vostè pugui ser tot el creatiu que desitgi aconseguint que l’ús de l’aigua es converteixi en un veritable moment de relax.